Tanke og beholdere

Tanke og beholdere

Hvis du søger efter tanke og beholdere i plastik så har vi her fundet en virksomhed der er specialister i rotationstøbning og har enhver løsning inden for regnvandsbeholdere i plast og dertil palletank i alle størrelser og modeller.

Regnvandsbeholdere i Plast

Søger du rengvandsbeholdere i plast – så finder du her et online katalog med meget stort udvalg af regnvandsbeholdere. Der er tale rotationsstøbte regnvandsbeholdere i genanvendelige materaialer – faktisk er de godkendt til fødevare – så du kan med god samvitighed benytte disse beholdere til regnvand som du senere vander dine køkkenplanter med uden at spekulere på rester af den ene eller anden art. Her kan du se det udvalg i regnvandsbeholdere.

Palletank til ethvert formål

Leder du efter en palletank – På det sydligste af sjælland findes de ægte indsjæle og ægte pionere inden for plaststøbning. Uanset hvilken palletank du leder efter er jeg sikker på at du her kan finde en løsning. Kvaliteten er i top og det samme er viljen til at løse netop din udfordring her finder du helt sikkert din palletank.