Juvederm

Skønhedsklinik med speciale i kosmetiske behandlinger

Overvejer du permanent hårfjerning eller at få mere fylde i læberne? Uanset hvad du måtte have i tankerne så kan denne klinik på Frederiksberg tilbyde gratis konsultation og vejledning og guide dig i den rigtige retning. Klinikken har speciale i alle former for kosmetske behandlinger og kan tilbyde behandlinger med både botox, juvederm og permanent hårfjerning.

Ansigtsbehandlinger

Der er mange forskellige muligheder for ansigtsbehandlinger med filler, juvederm og botox afhængig af hvad dit behov er. Juvederm er eksempelvis en ikke permanent filler, som kan anvendes til at fylde linjer ud i huden, læbeforstørrelse, udfyldning af kindben og meget mere. Juvederm giver resultater med det samme og med minimale gener til følge.

Hårfjerning

Klinikken tilbyder også permanent hårfjerning for både mænd og kvinder. Klinikken anvender det nyeste udstyr på markedet, nemlig Lightsheer og er mere effektiv end Elipse. Lightsheer er FDA godkendt og kan tilmed andvendes til personer med en mørk hudtype, som ellers har været en udfordring med andre laserbehandlinger. Du kan finde mere information om permanent hårfjerning online her.