oljeanalyse

Få udført en olieanalyse og undgå driftsstop

En oljeanalyse kan være en vigtig del af virksomhedens drift, så du er sikker på at alle maskiner og inventar kører på skinner. Det er afgørende at få lavet et løbende tjek, så I undgår driftsstop og alvorlige problemer i arbejdsdagen.

Et problem kan hurtigt mærkes på bundlinjen og med en olieanalyse sikrer I jer, at maskinerne tilstand er i orden. Det kan være svært at tjekke selv eller holde styr på løbende. Derfor kan det anbefales at anvendes teknisk service hos eksperter, der har erfaring med smøremidler og oljeanalyser.

Det er aldrig ligegyldigt hvilke olier og smøremidler der anvendes på maskinen. Der kan være stor forskel på kvaliteten, præcis som I andre brancher. Vær derfor opmærksom på at din samarbejdspartner anvender gode smøremidler, der lever op til dine krav.

De fleste olieanalyser bliver registreret i et program og så får man en e-mail med resultatet som virksomhed. På den led kan man hele tiden følge med i udviklingen og hvad status er på de forskellige områder.

Selvom man vælger at outsource den tekniske analyse og tjek af maskiner, er det jo stadig vigtigt at have fingeren på pulsen som leder. Hvornår har I sidst fået tjekket jeres maskiner? Hvis det er lang tid siden, bør du få bestilt en oljeanalyse med det samme.