Micro PLC

Programmable logic controller – eller i daglig tale Micro PLC

Hvis du er på jagt efter micro PLC til din konstruktion behøver du ikke lede længere. Vi har fundet en leverandør som har specialiseret sig i micro PLC løsninger i alle størrelser og til alle formål. Fordelene ved en stærk leverandør af micro PLC løsninger er at de er programmerbare, er lavet til industrielt brug og at det er både simpelt og hurtig programmering der skal bruges for at sætte micro PLC løsningen korrekt op. Der findes forskellige former for PLC enheder og den leverandør vi har fundet, har både kompakte- og mocularer PLC løsninger i sit sortiment.

Micro PLC løsninger bruges et mange forskellige typer af applikationer, robotter og maskiner og er designet til at styre din konstruktion til at udføre automatiske opgaver indenfor industrielt brug. Det er kun din fantasi der sætter grænser for hvad en micro PLC kan bruges til.

Industrielle frekvensomformere til ethvert formål

En frekvensomformer kan have mange formål, alt efter hvilken applikation omformeren forbindes med. Dens funktion er dog helt enkelt at styre det frekvensområde et apparat får leveret strøm i. En frekvensomformer bruges eksempelvis i strømforsyninen til el sparepærer og til stepmotorer. Hvis du leder efter en frekvensomformer har vi fundet en fornuftig leverandør her.