Væske til e Cigaretter

E Cigaret

Da den nu så populære E cigaret blev introduceret på det danske marked, var der ikke rigtigt så mange som kendte til ellers så smarte rygeinstrument. Men da først enkelte garvede storrygere skiftede fra den almindelige cigaret til en E cigaret, kom der virkeligt gang i tingene – nu måtte de fleste rygere også skifte over.

En E cigaret er lavet således, at i stedet for røg fra cigarettens antændte tobak, suger man røg ind fra en særlig væske som er særligt produceret til formålet og som indeholder nikotin. En person som ellers ryger rigtigt mange cigaretter om dagen kan dermed hurtigt få skabt ændringer på lungekapaciteten og den generelle sundhed ved at ryge E cigaretter med væske som indeholder nikotin nok til at stille nikotintrangen fra de almindelige cigaretter.

Men udover det sundhedsfaglige perspektiv som kommer ud af E cigaretter, så koster E cigaretter og dens tilhørende væske også væsentligt mindre i længden end almindelige cigaretter. En lille flaske væske på 10 milliliter indeholder nok væske til at producere damp som svarer til 60-70 almindelige cigaretter – og med en pris på mellem 20 og 50 kroner for langt de fleste typer væske til E cigaretter, skal man ikke være Einstein for at regne ud at en E cigaret nemt kan betale sig.