Kontorfællesskab til din virksomhed

Et kontorfællesskab er en fantastisk mulighed for dig med en startup, eller til små- og mellemstore virksomheder. Et kontorfællesskab kan danne rammerne om et fællesskab, hvor man kan networke, vidensdele og samarbejde på tværs af brancher.

Her kan man sparre med andre virksomheder, der muligvis står i samme situation som dig. Det kan være alt mellem himmel og jord, når man for eksempel er en nystartet virksomhed. På den måde kan man med fordel udveksle erfaringer og råd, som kan komme hinandens virksomheder til gode.

Et kontorfællesskab er ikke bare et rum med borde, stole og computere. Der er tænkt over detaljen. De skal indgyde til inspiration og ambition gennem attraktive og stimulerende lokaler, hvor der er tænkt over tingene. Lige fra kontor, til mødelokaler og loungeområder. På den måde opstår de bedste betingelser for faglig sparring, samarbejde og idéudveksling i et uformelt, komfortabelt men professionelt miljø.

Kontorfællesskab danner rammerne for din fredagsbar

I den danske virksomhedskultur er det kutyme i mange brancher, at tage sig en fredagsøl, inden man skal slappe af i weekenden. Her er et kontorfællesskab den ideelle mulighed for at gøre dette. På den måde kan man også skabe nogle lidt mere uformelle og løse rammer, der kan virke mere afslappende. Og det er ofte her, at de bedste idéudvekslinger og sparringer opstår. På den måde flyder arbejde og fritid sammen, hvilket ofte gør sig gældende alligevel, hvis du har en startup. Her er forskellen bare, at du kan finde fælles fodslag med andre, der er i samme båd som dig.

Andre fordele kan være, at man deles om de fælles udgifter. Det kan eksempelvis være wifi, kaffemaskiner, kontormøbler og deslignende. I samme ombæring er det centralt at finde et sted, hvor der er eget kontor, men fælles faciliteter. På den måde kan du skabe ro for dig selv under særligt krævende opgaver.